Costul transportului este inclus in pretul produsului doar pe raza de acoperire a FAN COURIER. Pentru kilometri suplimentari se taxeaza 1 ron/km.

Daca nu sunteti multumiti de produsele cumparate, doriti sa renuntati la produs si sa primiti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in 14 zile calendaristice, conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor pentru cumparaturile online.

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicare la distanta.

Dreptul de retur in 14 zile calendaristice se adreseaza exclusiv comenzilor efectuate online pe siteul www.baby-carucioare.ro


 Costul de transport pentru retur este suportat de cumparator. Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire , zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice , produsele cărora le lipsesc accesorii.

 Returul produselor in 14 zile se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte.

Trebuie sa luati legatura cu reprezentantii companiei prin telefon sau email catre babycarucioare@gmail.com ,babycarucioare@yahoo.com , impreuna cu datele contului bancar si banca sau alta metoda prin care doriti sa va facem plata.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.baby-carucioare.ro