Scaun auto cu isofix 360° Baby Care Purple

599,00 RON 850,00 RON
Costul transportului este inclus in pretul produsului doar pe raza de acoperire a FAN COURIER. Pentru kilometri suplimentari se taxeaza 1 ron/km.
Disponibil in stoc

Descriere

Scaunul auto Baby Care  cu isofix este un scaun rotativ 360°, conceput pentru a transporta copiii din primele momente ale vietii lor, pana la 36 kg , adica pana la varsta de 12 ani. Scaunul este practic si confortabil atat pentru parinti, cat si pentru pasageri mici.
Cel mai mare avantaj al acestui model este abilitatea de a roti scaunul impreuna cu copilul la 360 de grade .

Poate fi instalat in masina cu spatele (0-18 kg) sau cu fata catre directia de mers cu ajutorul sistemului Isofix. Acest lucru garanteaza protectia maxima a copilului dvs., deoarece nu exista riscul ca scaunul pentru copii sa fie instalat incorect.
Faptul ca poate fi montat cu spatele catre directia de mers pana la 18 kg il incadreaza in categoria scaunelor auto "rear facing prelungit
Structura tetierei scaunului auto protejeaza gatul si capul copilului in timpul impactului lateral. Copilul are gatul sprijinit, ceea ce creste confortul calatoriei chiar si pe cele mai lungi rute.

Scaunul auto Baby Care este usor reglabil oferind pozitie de somn confortabila copilului . Alegerea pozitiei potrivite pentru copil, adaptata nevoilor sale nu va fi o problema. Daca scaunul este instalat orientat spre spate, reglarea spatarului se face pe patru niveluri si iar daca este montat spre fata, spatarul poate fi reglat pe 3 nivele (in total 7 nivele)

Scaunul auto Baby Care este omologat TUV - cel mai bun institut de cercetare din Europa. Parintii sunt siguri ca cumpara un scaun auto sigur pentru copilul lor.


Caracteristici:

 • Prevazut cu pernuta reductor cu sport de cap integrat si reductor supliemtar pentru atenuarea unghiului de inclinare - ambele elemente au rolul de a crea un spatiu confortabil pentru somnul bebelusulului inca din primele zile
 • Ambele pernute pot fi detasate si spalate (ele vor fi indepartate in totalitate cand copilul creste si nu mai sunt necesare)
 • Tehnologie inovativa Isofix 360 ° care permite rotirea libera a scaunului fapt ce va permite sa aveti acces facil la toate elementele scaunului din orice pozitie – astfel asigurarea copilului in scaun va fi facuta mai facil si mai corect
 • Scaunul auto Baby Care  poate fi utilizat cu spatele pana la 18 kg (grupa 0/1) dar si cu fata pentru grupele 2 si 3
 • Desi de la 9 kilograme scaunul va permite montarea acestuia cu fata catre directia de mers, este recomandat pentru siguranta copilului sa utilizati scaunul cu spatele catre directia de mers pana la varsta de 2-3 ani
 • Spatar reglabil pentru a crea o pozitie confortabila copilului in fiecare etapa de dezvoltare. 
 • Tetiera este reglabila pe inaltime
 • Centurile scaunului se regleaza automat odata cu reglarea tetierei in sus ceea ce face ca reglarea acestora pe inaltime sa fie optima in conformitate cu inaltimea pasagerului
 • Echipa cu husa detasabila ce presupune o captuseala speciala ce asigura circulatia optima a aerului astfel incat copilul sa nu se supraincalzeasca si sa transpire excesiv
 • Totodata parti din lateralele scaunului sunt prevazute cu zone de vetilatie suplimentara
 • Husa scaunului este foarte placuta la atingere si usor de curatat
 • Dotat cu centuri cu prindere in cinci puncte cu protectii suplimentare antiderapante in zona umerilor (protectiile au rolul de a impiedica centurile sa alunece respectiv de a oferi confort suplimentar)
 • Pentru protectie suplimentara este prevazut cu sistem de protectie lateral util in cazul unui impact - SIP
 • Este prevazut cu centura TopTeather ce va asigura suplimentar scaunul in zona spatarului/tetierei
 • Realizat in conformitate cu Standardele europene ECER44 / 04 din materiale sigure si durabile
 • Certificat TUV (TUV-ECE R44 / 04) - este aprobat de cea mai buna si de renume institutie de cercetare din Europa - TUV. Acesta se ocupa de licentierea vehiculelor si a tuturor partilor echipamentelor sale, in special scaune auto. Produsele testate sunt temeinic testate in termeni de siguranta si cerinte de calitate.

Detalii

Categorii
Brand